+31 (0) 88 0705 130 projecten@bodembureau.nl

Over ons

Bel voor informatie

088 - 0705130

Stuur een E-mail

projecten@bodembureau.nl

Het ontstaan van Bodembureau komt voort uit meer dan 25 jaar achtergrondervaring in de GWW en Milieu (bodem en grond). Bodembureau is een jong bedrijf, opgericht in 2019, bestaande uit een groep bodemprofessionals met zeer veel kennis en ervaring. We kunnen snel schakelen en onze opdrachtgevers bedienen op een kwalitatief hoog niveau. Bodembureau is BRL6000 gecertificeerd, heeft eigen Milieukundige Begeleiders (MKB) en een netwerk van ervaren externe MKB’ers. We zijn doelgericht en denken en handelen in oplossingen.

Als verantwoordelijke en bevoegde personen hebben wij tijdens projecten als taak de uitvoering van de werkzaamheden op het gebied van kwaliteit en veiligheid te controleren en te toetsen aan de daarvoor geldende eisen/voorschriften.

Bodembureau is gespecialiseerd in:

  • Milieukundige begeleiding
  • Projectbegeleiding
  • Certificatie begeleiding
  • Bodemonderzoek & Detachering.

Voor al uw complexe vraagstukken

 

Onze partners

Met ingang van 1 januari 2020 zijn acta Safety Professionals, UBM uitzendbureau, M&W Projecten en Bodembureau samen gaan werken.
Tjeerd J. War en Willem H.M. Schunselaar Paap, beiden eigenaren van deze bedrijven, hebben hun krachten gebundeld in de Acta Group. Samen bieden wij een breed scala aan dienstverlening aan waardoor we van elkaars expertise gebruik kunnen maken.