+31 (0) 88 0705 130 projecten@bodembureau.nl

Milieukundig Begeleider – Utrecht

aug 9, 2023

Functie omschrijving

Op zoek naar een uitdagende rol als milieukundig begeleider? Een overstap maken en met alle kennis die in huis is binnen Bodembureau een stap verder zetten als MKB’er? Wij nodigen jou van harte uit om te solliciteren op de functie Milieukundig begeleider bij Bodembureau.

Als Milieukundig begeleider bij Bodembureau werk je op uitdagende wisselende projecten door heel Nederland en ben je verantwoordelijk voor de milieukundige begeleiding van tijdelijke uitplaatsing tot aan complexe bodemsaneringen.

Werkzaamheden
Jij hebt als MKB’er een toezichthoudende en adviserende functie en je controleert of bodemsaneringen worden uitgevoerd volgens de gestelde eisen en regels.
Jij geeft tevens aanwijzingen en adviseert in overleg met de projectleider over een correcte uitvoering van de werkzaamheden.
Je onderhoudt contacten met het bevoegd gezag en andere betrokkenen op diverse locaties.
Na afloop van een (deel) sanering vindt de verificatie plaats waarmee jij, met behulp van controlebemonsteringen of metingen, het saneringsresultaat vaststelt.
Je legt de resultaten van de processturing en verificatie vast in een milieukundig evaluatieverslag.

 

Functie eisen

 

Wat vragen wij van jou?
• Je hebt minimaal een met goed gevolg afgelegd examen deel A van een door de CCVD Bodembeheer aangewezen opleiding m.b.t. milieukundige begeleiding SIKB 6000, protocol 6001.
• Ervaring met veldwerk is een pre
• Je hebt goede communicatieve en administratieve vaardigheden (logboekregistraties)
• Je bent bedreven in het aansturen van machinisten, grondwerkers en chauffeurs;
• Je hebt een flexibele instelling als het gaat om werktijden en werklocaties;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.

 

Bedrijfsprofiel

 

Bodembureau is een BRL SIKB 6000 gecertificeerde onderneming en ondersteunt in de vorm van projectbegeleiding opdrachtgevers op milieukundig gebied in alle fases die doorlopen worden vanaf het moment dat er graafwerkzaamheden in de grond uitgevoerd moeten gaan worden. Deze begeleiding vindt plaats vanaf de ontwerpfase van een project tot aan de uitvoering en de oplevering.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?
• Uiteraard hoort er bij deze functie een uitstekend salaris welke wordt afgestemd op jouw kennis en ervaring.
• Je komt te werken binnen een hecht team in een professionele en groeiende organisatie die onderdeel uitmaakt van de Acta Group;
• Binnen Bodembureau krijg je persoonlijke begeleiding van een projectmanager.
• Je wordt uitgerust met een telefoon en laptop. Ook een auto van de zaak krijg je vanaf de 1e dag tot je beschikking, waarmee je ook privékilometers mag maken.
• En…, Natuurlijk direct op contract bij Bodembureau.

Contact

Meer weten? Bel, app of mail met ons recruitmentteam! Zij vertellen jou graag meer over wat werken bij Bodembureau zo mooi maakt! 088-0705130 /  werkenbij@bodembureau.nl