+31 (0) 88 0705 130 projecten@bodembureau.nl

Milieukundig Begeleider MKB – Utrecht

aug 9, 2023

Functie omschrijving

Als milieukundig begeleider voor Bodembureau werk je op uitdagende wisselende projecten door heel Nederland en ben je verantwoordelijk voor de milieukundige begeleiding van tijdelijke uitplaatsing tot aan complexe bodemsaneringen en bodemonderzoeken.
Als milieukundig begeleider heb jij een toezichthoudende en adviserende functie en controleer je of de sanering wordt uitgevoerd volgens de gestelde eisen en regels conform de richtlijnen van de SIKB en bevoegd gezag.

Jij geeft als milieukundige begeleider aanwijzingen en adviseert opdrachtgevers en aannemers over een correcte uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast onderhoudt je contacten met het bevoegd gezag en andere betrokkenen. Na afloop van (een deel ) sanering vindt de verificatie plaats waarmee jij , met behulp van controlebemonsteringen of metingen, het saneringsresultaat vaststelt. Na afloop van de sanering worden de resultaten van de processturing en verificatie nauwkeurig vastgelegd in een milieukundig evaluatieverslag.

Functie eisen

 

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een minimaal een mbo-opleiding in een relevante richting (civiel, milieu, cultuurtechniek of procestechnologie) of een met goed gevolg afgelegd examen deel A van een door de CCvD Bodembeheer aangewezen opleiding m.b.t. milieukundige begeleiding SIKB 6000, protocol 6001.

Minimaal twee jaar ervaring met de uitvoering van (in-situ-/water)bodemsanering en/of nazorg of een met goed gevolg afgelegd examen deel B van een door de CCvD Bodembeheer aangewezen opleiding m.b.t. milieukundige begeleiding SIKB 6000, protocol 6001.

Je hebt minimaal twee saneringsprojecten met conventionele technieken begeleid, waarvan minimaal èèn project binnen het certificatiesysteem van een eigen werkgever.

Als milieukundig begeleider besteed je aantoonbaar jaarlijks minimaal 320 uur aan milieukundige begeleiding binnen het certificatieschema; daarnaast voer je aantoonbaar jaarlijks minstens 80 uur werkzaamheden uit op een saneringslocatie.

Je hebt kennis van veldwerk conform protocol 2001 en 2002;
Je bent in het bezit van minimaal VCA-B, VCA-VOL is een pré;

Je hebt ruime kennis van relevante wet- en regelgeving;
Je hebt een cursus asbestherkenning gevolgd en je hebt aantoonbaar het certificaat
Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
Je bent punctueel in het vervaardigen van veldwerktekeningen en het up to date houden van logboekregistraties;
Je bent bedreven in het aansturen van machinisten, grondwerkers en chauffeurs;
Jij kunt uitstekend bodemonderzoeksrapportages lezen en begrijpen;
Je deelt graag je kennis en ervaring met onze MBK’ers in opleiding;
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (met het oog op de logboeken);
Je hebt uitstekende communicatieve skills en kunt goed de-escaleren;
Je bent omgevingsbewust;
Je hebt een flexibele instelling als het gaat om werktijden en werklocaties;
Je bent in het bezit van rijbewijs B. 

 

Bedrijfsprofiel

Bodembureau is een BRL SIKB 6000 gecertificeerde onderneming en ondersteunt in de vorm van projectbegeleiding opdrachtgevers op milieukundig gebied in alle fases die doorlopen worden vanaf het moment dat er graafwerkzaamheden in de grond uitgevoerd moeten gaan worden. Deze begeleiding vindt plaats vanaf de ontwerpfase van een project tot aan de uitvoering en de oplevering.

Arbeidsvoorwaarden

 

Je komt te werken binnen een hecht team in een professionele en groeiende organisatie die onderdeel uitmaakt van de Acta Group;

Binnen onze organisatie wordt je voorzien van alles wat je nodig hebt om je werk naar behoren uit te kunnen voeren. Hierbij kun je denken aan een telefoon, laptop en een auto van de zaak;

Uiteraard krijg jij de mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen en werk je nauw samen met HVK’ers en Bodemadviseurs waarmee je jouw kennis en ervaring naar een hoger niveau kunt tillen en waarmee je jouw kennis en ervaring kunt delen;

Daarnaast luisteren wij graag naar jouw wensen omtrent arbeidsvoorwaarden en gaan we met jou in overleg over een passend salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bieden wij jou een mooi contract.

Wil jij  onderdeel zijn van een hecht en gemotiveerd team van professionals?  Aarzel dan niet langer en mail je cv en motivatie naar info@ubm.nl

Contact

Meer weten? Bel, app of mail met ons recruitmentteam! Zij vertellen jou graag meer over wat werken bij Bodembureau zo mooi maakt! 088-0705130 /  werkenbij@bodembureau.nl