+31 (0) 88 0705 130 projecten@bodembureau.nl

Samen verbeteren van veiligheid in de bouw

Op vrijdagochtend 23 juni 2023 organiseerde de Governance Code Veiligheid in de Bouw het zevende Veiligheidsontbijt. Deze keer vond het ontbijt plaats op het Congrescentrum Bouw & Infra Park in Harderwijk. Gastorganisatie was de Acta Group. Jeroen Grond, Director of Safety Health Environment and Quality van Stedin schoof als gastspreker aan bij het ontbijt.

Tijdens dit Veiligheidsontbijt keken we kort terug op bijna 10 jaar samen verbeteren van veiligheid in de bouw. En we keken vooruit naar de ambities van de GCVB om vooral samen met de sector, veiligheid nog verder te verbeteren. Een drietal initiatieven, waarmee de GCVB nu bezig is, bespraken we met elkaar in aparte interactieve sessies:

  • Leren van elkaar (iLOP)
  • Veilig werken met en door ingehuurd personeel
  • TOP-5 Risico‚Äôs in de bouw: Vallen van hoogte

Tijdens het ontbijt hebben we veel met elkaar kunnen delen en samen gezien dat het veiliger moet. Als GCVB nemen we dit mee in onze toekomstige activiteiten en dragen dit ook graag uit met passie en ambassadeurschap. We hopen dat jullie dit binnen de eigen organisatie en keten ook doen. Deelnemers en sprekers bedankt voor jullie bijdrage. De presentaties zijn downloadbaar via de link achter de titels hieronder.

Lees het hele artikel op de website van GC-veiligheid.

Veiligheidsontbijt-GCVB-23-juni-3